Szmolja ki segtsgnkkel, mirt ri meg ez nnek!

30%-kal cskkentheti a ftst!
Egyszer praktikk, hogy az energia ne vesszen krba egsz vben!

Magunkrl

Kldetsnk

A Solar Energy Kft. kldetse olyan krnyezetnkre veszlytelen, vgtelen energia projektek kialaktsa, amelyek talaktjk a hagyomnyos energiarendszer paradigmkat, mikzben segtjk az j "tiszta-technolgij" ermvek ltrehozst Magyarorszg s Nmetorszg egsz terletn.

A Solar Energy Kft.

A Solar Energy Kft. egy technolgia-orientlt vllalat, amelynek kldetse a legmagasabb minsg, krnyezetbart napelemek szolgltatsa. A Solar Energy Kft. a napelem rendszerek teljes sort knlja lak-, kereskedelmi- s ipari ltestmnyek ram s energia elltsra. A panel-technolgia vltozatos s szles vlasztkt ajnljuk, amelyben egyarnt megtallhatak az egykristlyos, a polikristlyos s a hrtyval elltott elemek. Hisszk, hogy az ramhlzattal egyenrtk fotovoltaikus rendszerek jvje az j technolgikban rejlik.

Vllalatunk szolgltatsok teljes vlasztkval rendelkezik, kztk van az rajnlat kszts, az oktats, a mrnki munka, valamint a kedvezmnyekkel kapcsolatos adminisztrci. Ezen szolgltatsok mindegyikt vagy brmelyikt ignybe veheti zlete szmra. Elhivatottan tmogatjuk a szilrd zleti httrrel rendelkez beszlltkat, kivitelezket, ptszeket, mrnkket s pnzgyi intzmnyeket, hogy a mi vertiklisan integrlt zleti modellnkn keresztl vllalataik minl gyorsabban a legnagyobb tudsra tegyenek szert. Hivatsunknak tekintjk, hogy segtsgnkkel a hagyomnyos, nagy mlt ptsi vllalatok s szervezetek bekerljenek a napenergia iparba. Mi egytt a legtfogbb minsgbiztostott installcikat knljuk napjaink piacn.

A Solar Energy Kft. kldetse olyan "Krnyezetbart, Megjul, Energia" projektek kialaktsa, amelyek elmozdtjk a hagyomnyos energiarendszer paradigmkat, mikzben segtjk az j "tiszta-technolgij" ermvek ltrehozst a Magyarorszg egsz terletn.

Tevkenysi krnk

A Solar Energy Kft.-nl technikai szaktudsunk segtsgvel megoldsokat nyjtunk az n krnyezetbart, megjul energiaignynek kielgtshez. Solar Energy Kft. szakmai csapata rendelkezik mindazzal az elhivatottsggal s szakrtelemmel, amellyel kpes minden szempontbl megoldani a megjul energiaforrsok kialaktst. Szakembereink az nk specilis ignyei szerint tudjk megtervezni kivl minsg anyagokbl a legoptimlisabb kis-ermveket. A projekt szljon akr lakpletekrl, kereskedelmi vagy ipari ltestmnyekrl, a Solar Energy Kft. fotovoltaikus (PV) napenergia rendszerei, amelyek egyestik a multi-kristlyos, az egykristlyos valamint a vkony hrtys amorf technolgikat, minden ignyt kielgtenek.

Solar Energy Kft. © 2011AdatvdelemKezdoldalElrhetsgekGalria
info@solarekft.com +36 30 972-8871