Szmolja ki segtsgnkkel, mirt ri meg ez nnek!

30%-kal cskkentheti a ftst!
Egyszer praktikk, hogy az energia ne vesszen krba egsz vben!

Szolgltatsok

A Solar Energy Kft.-nek mrnkkbl s elektromos kivitelezkbl ll innovatv csapata van. Szolgltatsaink sklja a projekt felmrstl, a gpszeti kivitelezsig, a kedvezmnyek ignybevtelvel kapcsolatos tevkenysgekig s a rendszer hlzatra ktsiig tart. me, az ltalunk biztostott szolgltatsok ttekintse.

Oktats s kpzs

Solar Energy Kft. a napelem technolgival s installcival kapcsolatban knl elmleti oktatst s gyakorlati kpzst. Kpzett s tapasztalt szakembereink tfog oktatanyagot s szeminriumot fejlesztettek ki, hogy tadjk mind azt a tudst, amire szksg van a napenergival kapcsolatban. Lakingatlanoknl, jelents kereskedelmi s ipari projekteken szerzett tapasztalatunk tesz minket sikeres szakemberekk a napenergia ipargban.

Back office szolgltatsok

A Solar Energy Kft. olyan szolgltatsokat nyjt a vllalatoknak, amelyek ignybevtelvel biztosthatjk, hogy a napenergia alkalmazsra val ttrsk zkkenmentes s jvedelmez legyen. Az rajnlat kszts, a mrnki munka s a kedvezmnyekkel sszefgg adminisztrci folyamatnak korszerstsvel elmozdtjuk a vllalat tanulsi folyamatt, ezzel idt s pnzt takartva meg szmukra. Vlaszthatjk a felknlt szolgltatsok mindegyikt vagy brmelyiket kzlk az rajnlat ksztstl s a mszaki munkktl kezdve a kedvezmnyek gyintzsig.

Mrnki tevkenysg

A Solar Energy Kft. teljes kr terveikkel napraksz megoldsokat knl gyfeleink egyedi ignyeinek megfelelen a napenergia hasznosts terletn. Segtnk meghatrozni az idelis rendszert az energia igny alapjn, s olyan sszelltst terveznk a tetre, amely tiszta s korltlan elrst biztost a napenergihoz, mikzben megjelensben letisztult s stlusos. Azzal, hogy az Solar Energy csapata a minsget, a magas szint szakmai tudst s szolgltatsokat tartotta szem eltt, a tbbiek kzl kitnve piacvezet pozcit vvott ki a rendszerek tervezse terletn.

Bepts

A Solar Energy Kft. Nmet tulajdonban lv Nmet - Magyar pt, Ipari, Szerel s Keresked cg msodik ve van jelen a hazai zld-energia piacon. Nmetorszgban szerzett tapasztalatok alapjn megbzhat elektromos s ptsi szakembereink olyan sokoldal csapatot biztostanak szmunkra, amely szaktuds tekintetben versenykpes a fotovoltaikus zletgban. Projektek terletn szerzett tapasztalatunk szles skljn megtallhatk lakpletek, nagy volumen kereskedelmi beruhzsok tetre, fldre s tettoldsra tervezett installcik. A kivitelezs folyamata alatt vgig a legmagasabb minsget s szolgltatst biztostjuk.

Solar Energy Kft. © 2011AdatvdelemKezdoldalElrhetsgekGalria
info@solarekft.com +36 30 972-8871